Кмет на ГЕРБ си купил 5 апартамента. Хвърли оставка от ГЕРБ - 24novini.bg

Кмет на ГЕРБ си купил 5 апартамента. Хвърли оставка от ГЕРБ

Кметът на ГЕРБ на Стамболийски си купил 5 апртамента в Слънчев бряг Кметът на ГЕРБ на Стамболийски си купил 5 апртамента в Слънчев бряг
18.02.2020 | 13:54
(0 гласа)

Кметът на Стамболийски придобил пет имота в Слънчев бряг по време на мандата си. Декларирал и над 2 милиона лева лични средства. Двата апартамента са на името на жена му, един на сина му и един на малолетна внучка, информира bTV.

 

 

Кметът имал и четири имота преди да стане кмет. Георги Мараджиев е втори мандат кмет.

Апартаментите в Слънчев бряг са придобити по време на кметския му мандат.

Апартаментите в курорта са придобити на ниска цена. От справка става ясно, че един апартамент от около 50 квадрата в Слънчев бряг кметът е придобил за около 50 000 лева. Имотите са декларирани по данъчна оценка, а някои и под данъчната оценка.

Кметът продал на сина си имоти за 2,5 милиона лева.

Самият продаден имот е оценен на 60 000 лева. Имотът е 6 декара и половина и се намира край Цалапица. За случая е сезирана КПКОНПИ.

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев е подал оставка пред Изпълнителната комисия на ГЕРБ като областен координатор на партията в област Пловдив, съобщиха от партията.

Той е изтъкнал като мотив, че държи името на ПП ГЕРБ да не бъде опетнявано, докато тече проверката на всички факти и обстоятелства около сделките му. Мараджиев бе координатор на ПП ГЕРБ Пловдив-област от септември 2018 г.  

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...