Стефан Данаилов излезе от комата, говори - 24novini.bg

Стефан Данаилов излезе от комата, говори

Стефан Данаилов е извън медикаментозната кома и говори Стефан Данаилов е извън медикаментозната кома и говори
07.11.2019 | 11:59
(0 гласа)

В съзнание е, при него пускат само близките. Говори, пита за сина си, масажират го постоянно. Това съобщават близките на Стефан Данаилов, който е излязъл от медикаментозната кома.

Данаилов е в съзнание и се чувства задоволително.

От страх от инфекции свиждането дори на близките му става само за не повече от 10 минути, съобщават от здравното ведомство пред "България днес". В момента докторите правят рехабилитация на ставите на Данаилов.

Припомняме, че актьорът бе на апаратно дишане в реанимацията на Военномедицинската академия.

Все пак той подобрил показателите си и го изключили от машините.

"Състоянието му обаче е тежко и при него се пускат само племенницата му Роси, синът на покойната Мария Данаилова – Росен, и Ирен Кривошиева", съобщават източници от здравното ведомство.

Любимият на поколения зрители актьор бе приет в болницата заради

задържане на вода в белите дробове, което се дължи на лимфона, от който страда от години.

През лятото той претърпя операция на тазобедрена става, която счупи при подхлъзване. Заради това лекарите прецениха, че е разумно да го поставят в медикаментозна кома.

"Данаилов често пита за сина си Владко. Момчето дойде да го види, беше тук два дни, спешно прелетя от САЩ. Но си замина", разказа и Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия за култура и медии непрекъснато е държан в течение за състоянието на своя приятел и прави всички по силите си да помогне. "Дано има още много добри дни", споделя Рашидов.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...