Манолова: Г-н Борисов няма да ме уплаши (видео) - 24novini.bg

Манолова: Г-н Борисов няма да ме уплаши (видео)

Манолова отговори на Борисов, че не се страхува от него 24новини.бг/ Мария Йорданова
24.10.2019 | 16:10
(0 гласа)

 “Господин Борисов няма да ме уплаши, няма да уплаши и другите хора”.

 

 


Това заяви независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова днес след среща с жителите на кв. "Кръстова вада".

Коментарът на Манолова бе по повод участието на премиера ден по-рано в предаването “Лице в лице” по БТВ, в което той изрази разочарованието си от избора на Мая Манолова за омбудсман и го нарече грешка.

"От вчерашното изявление на господин Борисов разбрахме, че той има проблем с трима души - Лозан Панов, Христо Иванов и Мая Манолова.

Той има проблеми с много повече хора и проблемът му е, че е решил да брани властта с всички сили и с всички средства, включително и властта на тези, които е назначил да управляват", допълни Манолова.

"Разбрахме също и че вече съжалява, че съм била омбудсман, защото съм създавала проблеми на него, на Фандъкова и на ГЕРБ", каза още гражданският кандидат и категорично заяви, че " ако Борисов продължи да управлява по същия начин, ще продължа да му създавам проблеми."

"Проблемите на Фандъкова са проблеми и на Борисов", поясни Манолова във видеообръщението си още.

Тя бе категорична, че не създава проблеми на хората от ГЕРБ, "защото там има почтени хора, на които децата са извън детските градини, дишат мръсен въздух и се дразнят в безкрайните задръствания."

"Надявам се, че след 14 години във властта, някой ще обясни на Борисов разликата между аполитичен и безпартиен", допълни гражданският кандидат по повод думите му, че й бил повярвал, че е аполитична.

"Аз се интересувам от проблемите на хората, интересувам се от съдбите на хората", а господин Борисов, може би, се води само от партийния си интерес, завърши видеото си Манолова.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...