Нова детска площадка предизвика недоволство - 24novini.bg

Нова детска площадка предизвика недоволство

Площадката е недомислена, смятат гражданите и майките от квартала Площадката е недомислена, смятат гражданите и майките от квартала снимка: 24novini.bg
10.10.2019 | 18:20
(0 гласа)

Столичният район Слатина се сдоби с няколко нови детски площадки. "Предизборно изсипаха едни пари и никой не гледа какво се прави", коментират живущите в района на ул. "Постоянство".

Точно пред бл. 253 в кв. "Гео Милев" се е появила нова площадка. Строежът й продължил два месеца. Откриването й закъсняло.

А когато загражденията били махнати, хората се изненадали неприятно. В голямото иначе пространство са поставени две малки люлки, малка пързалка и една къщичка.

И всичко това зад старата ограда на съществувалия преди пясъчник. 

"Не само че не са сложили нова ограда, както би трябвало да стане, ами не са боядисали и старата. Поне да я бяха измили, цялата е изцапана с цимент", възмущават се майките. Освен това работниците от фирмата, извършила монтажа, са отрязали оградата на едно място и не са монтирали вратичка. 

"Сега всички бездомни кучета ще спят вътре", възмущават се родителите.

И споделят, че и старата площадка, намираща се до новата, им върши работа. Но трябвало някой да я почисти, боядиса и да провери сигурността на съоръженията.

"Пързалката, например, е счупена, но никой не обръща внимание. Ще я забележат, когато някое дете падне и се удари", казват хората от съседните блокове. Някой бил сложил лента преди време, че е опасна, но децата я свалили.

Доволни са обаче, че някой най-сетне се е сетил да демонтира отдавна счупените фитнес уреди.

И се надяват на тяхно място някой ден да се появят нови. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...