СЕМ глобява БНР. Цветанов създава НПО. И другите новини... - 24novini.bg

СЕМ глобява БНР. Цветанов създава НПО. И другите новини...

19.09.2019 | 18:02
(0 гласа)

След като редколегията на Българското нацонално радио разговаря със Съвета за електронни медии относно спирането на програма "Хоризонт" за няколко часа миналия петък и свалянето от ефир на Силвия Великова, от регулаторния орган решиха, че БНР ще бъде санкционирано. От СЕМ решиха също, че ще сезират прокуратурата за налагане на цензура в общественото радио. От СЕМ решиха също, че ще сезират прокуратурата за налагане на цензура

 

 

 

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че създава неправителствена организация за защита на евроатлантическите ценности. Той е категоричен, че проектът му няма да прерастне в партия. Според Цветанов всички партии и политически формации допускат грешки в предизборната кампания за местните избори, ГЕРБ също.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова обяви, че ще създаде четири нови индустриални зони. Най-голямата ще бъде в северните територии – "Кремиковци“, "Нови Искър“, "Връбница“. Други три индустриални зони ще бъдат изградени и в "Младост“, Надежда“ и "Овча купел“, но те ще бъдат по-малки по размери.

Колата на частен съдебен изпълнител е взривена миналата нощ в Стара Загора. Бомбата в автомобил "Мерцедес", който е бил паркиран в гараж, се е взривила около 2:00 часа през нощта. Взривната вълна е счупила прозорците на кооперацията от първия до петия етаж. Няма жертви и ранени, само материални щети. 

Граничен полицай откри мъртъв мъж край стената на язовир "Ивайловград". Тялото е откарано за аутопсия. При първоначалния оглед не са установени след от насилие.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...