Слави Трифонов коментира порно снимките, НАП и Мария Габриел - 24novini.bg

Слави Трифонов коментира порно снимките, НАП и Мария Габриел

Слави Трифонов коментира порно снимките, ресора на българския комисар и изтичането на данните от НАП Слави Трифонов коментира порно снимките, ресора на българския комисар и изтичането на данните от НАП
08.09.2019 | 14:04
(0 гласа)

Случиха се три неща в държавата, които абсолютно затвърдиха вътрешното ми усещане за правилно взети от мен решения. Това коменитра във фейсбук-страницата си Слави Трифонов, който е учредител на движението "Има такава държава".

 

 

В страницата си той не е коменитрал политически и други събития близо 3 седмици - от 19 август.

Трифонов коментира събитията в следния ред:

"Първо нещо.
Бойко Борисов поиска от Eвропейската комисия Мария Габриел да отговаря за ресор “Високи технологии и киберсигурност”. Значи така – хакнаха цялата държава и Бойко Борисов смята, че Мария Габриел може да отговаря за киберсигурността на цяла Европа. Добре, че европейците не са прости и вместо киберсигурност дадоха на Мария Габриел ресор “Образование и култура”.
Извод: Тя и от това нищо не разбира, но поне щетите могат да са по-малки.

Второ нещо.
Проправителственият сайт ПИК си позволи гнусотия, която отврати дори тези, които му плащат. Публикуваните снимки на приятелката на един от кандидат-кметовете на София (ако въобще е тя) отвратиха всички и като че ли най-после събудиха и медии и общество, и показаха реалното състояние на българската “журналистика”.

Извод: Дори и да си медиен слуга, все пак има граници, които не бива да преминаваш.

Трето нещо.
Стана ясно, че НАП само за една година са отписали 10 милиарда лева дългове. Че тогава за какво си плащаме данъците? За да може други хора да не си ги плащат. И не забравяйте - НАП беше хакната и изпусна нашите лични данни, за което я глобиха 5 милиона лева. 5 милиона, които всъщност трябва да платим ние. В случая жертвата, всички ние, понася наказанието на виновния. Аз за такъв абсурд не съм чувал.

Извод: Тази агенция не работи в наша полза, а в наша вреда.

Финален извод на изводите: Няма такава държава!

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...