Борисов в Крумовград. Сменят "перките". И другите новини... - 24novini.bg

Борисов в Крумовград. Сменят "перките". И другите новини...

23.08.2019 | 17:57
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов присъства на официалното откриване на новата златна мина в Крумовград, в която инвестират Дънди Прешъс Металс. Там той беше посрещнат с гайди. Преди това той се срещна с ръководството на футболен клуб "Арда" и обсъдиха вариантите за финансиране на ремонта на стадиона, на който да се играят домакински мачове. Борисов заяви, че чака плановете на ръководството и сумата на необходимите средства до седмица.

Започна смяната на "перките на акули" по ул. "Граф Игнатиев" в София. Сега ще бъдат заменени с метални колчета, високи 60 сантиметра, за да попадат в погледа на пешеходците и няма инциденти. Ръководителят на строителния надзор на ремонта Тодор Тодоров е категоричен, че новите ограничители ще са изключително здрави и устойчиви.

Пуснаха платното на магистрала "Струма" в посока София, след като пътят беше повреден от пожар. Председателят на Управителния съвет на АПИ Георги Терзийски заяви, че поне до октромври ще трябва да се ремонтира съоръжението, което изгоря в пожар, възникнал с незаконно депо за отпадъци.

Прокуратурата разпространи нови доказателства по делото срещу хакерската атака. Във файла са разпити на жертви. От казаното става ясно, че ТАД Груп са пробивали системите на различни фирми без знанието на собствениците и са предлагали услугите си за защита.

Спецпрокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу бизнесмена Николай Банев, съпругата му Евгения Банева и майка му Мария Банева. Банев е обвинен за пране на пари, супругата му е обвинена за негов помощник, а майка му - за данъчни престъпления.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...