Мъжът, изкъртил "перките" на "Графа": Хората ме поздравяват - 24novini.bg

Мъжът, изкъртил "перките" на "Графа": Хората ме поздравяват

Александър Рогачев заяви, че изкъртвайки перките на "Графа" след злополуката с жена му е изразил гражданско неподчинение Александър Рогачев заяви, че изкъртвайки перките на "Графа" след злополуката с жена му е изразил гражданско неподчинение
22.08.2019 | 08:50
(0 гласа)

„Половината хора ме поздравиха, другата половина ме псуваха“, коментира софиянецът Александър Рогачев повод реакцията на пътниците в трамвая, който беше спрян от избутаните от него "перки" на ул. "Граф Игнатиев". Александър Рогачев, който изкърти „перките“ по „Граф Игнатиев“ заяви пред Нова телевизия, че съзнава много добре, че е извършил вандалски действия.

 

 

Рогачев предприе радикалните си действия след като съпругата му се спъна в една от „перките“, падна и получи лоши наранявания.

„Беше цялата в кръв, приличаше на мъртвец“,

заяви софиянецът, който беше арестуван и прекара 24 часа зад решетките.

Той заяви, че е можело да постъпи и по друг начин, но е бил афектиран и решил да изрази гражданската си позиция по този начин.

Той взел на заем от съсед кози крак и изкъртил ограничителите, въпреки че има операция от дискова херния.

„Ако знаех, че това е решението да се сменят „перките“ с други, щях да го направя по-рано“, коментира Рогачев. Той добави също, че е готов да приеме всички последствия от действията си.

Рогачев има от дълги години търговски обект на „Граф Игнатиев“ в столицата.

Припомняме, че търговците на "Графа" вече обявиха, че съдят колективно Столична община заради дългия ремонт, който ги лиши от клиенти за повече от година.

Това е петият инцидент с ранен от "перки" на "Графа" за последните няколко месеца.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...