Обвинения към Борисов заради чумата. И другите новини... - 24novini.bg

Обвинения към Борисов заради чумата. И другите новини...

06.08.2019 | 17:59
(0 гласа)

Европейският съюз ще отпусне на България финансова помощ от 2,9 млн. евро за справяне с разпространението на африканска чума по свинете. 

 

Премиерът Бойко Борисов се срещна с ръководството на футболен клуб „Арда“, с които е обсъдил отпускането на средства за ремонт на местния стадион. 

 

Корнелия Нинова обвини Борисов, че вместо да се бори с чумата, започва кампанията за местните избори обещавайки пари. А от БСП обявиха, че са изпратили до земеделския министър Десислава Танева писмо, с което да предложат конкретни мерки за борба с чумата по свинете. 

Омбудсманът Мая Манолова заяви, че ще защити интересите на собствениците на прасета и ще настоява да получат справедливи обезщетения за умъртвените животни. 

Медицинската сестра, която е от организаторите на протестите на медицинските експерти, Мая Илиева заяви, че ще заведе дело срещу болницата заради уволнението

Слави Трифонов учредяват партията си "Няма такава държава" преди местните избори. Ще се бори за мажоритарна избирателна система, намаляване на броя на народните представители, пряк избор на главния прокурор, задължително гласуване и др. 

 

Центъра за градска мобилност в София си купи собствена смс система, с която няма да е необходимо да дава 12% от сумата за паркиране на посредник. Подготвя се и пускането на "дигитален талон" за паркиране. 

Експерти предупреждават за нова измама с онлайн бакирането. Измамници се опитват да достигнат до паролите за банкирането чрез фалшиви мейли, които изглеждат написани от банките и призовават хората да си въведат данните. 

От прокуратурата заявиха, че е имало редица свидетели на зверското убийство на Коста Янков - бай Коста по време на поклоннически поход, но никой не е опитал да му помогне

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...