Слави Трифонов обяви партия. Пуснаха снимки от хакерската атака. И другите новини... - 24novini.bg

Слави Трифонов обяви партия. Пуснаха снимки от хакерската атака. И другите новини...

01.08.2019 | 18:01
(0 гласа)

Шоуменът Слави Трифонов обяви създаването на политическа партия "Няма такава държава". Той направи това снощи, в последното предаване на "Шоуто на Слави". Трифонов е категоричен, че с партията "по законен начин ще превърнем решенията от референдума в закон". 

Специализираната прокуратура публикува снимки от компютъра и мобилния телефон на Кристиян Бойков, който е обвинен за пробив в системата на НАП, след който изтекоха данните на милиони българи. От снимките се вижда кореспонденцията на Бойков с неговите близки, проятели и колеги. Публикувани са и екранни снимки на папки и бази данни, които са открити в компютъра на обвинения. Публичността на информацията се приема за безпрецедентна, тъй като разследването е все още в началото си.

Специализираната прокуратура издаде Европейска заповед за разпит на главния редактор на сайта "Бивол" Атанас Чобанов. Той ще бъде разпитан за факти и обстоятелства около хакерската атака в НАП, след като вчера спецпрокурор обяви, че от "ТАД Груп" са му изпращали данни за определени фирми. 

Временно днес беше спрян шести блок на АЕЦ "Козлодуй". Блокът трябваше да бъде спрян, за да се отстрани повреда в две от основните му помпи. Това е второто спиране на шести блок с рамките на месец. По-късно след обяд беше възстановена работата на блока.

Директорът на Главна дирекция "Изпълнение на накзанията" Васил Миладинов е временно отстранен от длъжността си, съобщи Нова телевизия. Срещу шефа на затворите е образувано дисциплинарно производство, съобщават от правосъдното министерство. 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...