На 41 г. внезапно почина бившият пиар на Борисов - 24novini.bg

На 41 г. внезапно почина бившият пиар на Борисов

Нкиолай Боев бе ръководител на пресслужбата на МС при първия кабинет на Бойко Борисов Нкиолай Боев бе ръководител на пресслужбата на МС при първия кабинет на Бойко Борисов Facebook
24.07.2019 | 12:23
(0 гласа)

Бившият пиар на премиера Бойко Борисов от времето на първия му кабинет и мандата му като кмет - Николай Боев - си отиде внезапно на 41 години. Починал е във вторник, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

"С дълбока тъга ви съобщаваме, че на 23 юли на 41-годишна възраст внезапно си отиде нашият колега и приятел Николай Боев",

съобщава пресцентърът на Столичната община за кончината на бившия им колега и пръв ръководител на пресслужбата на Бойко Борисов като премиер Николай Боев.

"Николай беше изключителен професионалист и приятел – човечен, почтен и коректен, на който можеш да разчиташ винаги. Николай Боев е работил като експерт връзки с обществеността в Столичната община, „Автомагистрали“ ЕАД към Министерството на регионалното развитие и благоустройството и ПП ГЕРБ."

В периода 2009-2013 г. Боев бе ръководител на пресслужбата на Министерския съвет.

Поднасяме дълбоки съболезнования на близките му”, пишат от пресцентъра на Столичната община.

Поклонението ще се състои на 25 юли в 11 часа в Габрово, черквата „Успение на Пресвета Богородица, се казва още в съобщението.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...