Арестуваният и пуснат шеф се връща във Фонд "Земеделие" - 24novini.bg

Арестуваният и пуснат шеф се връща във Фонд "Земеделие"

Калоян Костадинов, който бе арестуван и пуснат, се връща като директор във Фонд "Земеделие" Калоян Костадинов, който бе арестуван и пуснат, се връща като директор във Фонд "Земеделие"
23.07.2019 | 16:30
(0 гласа)

Освободеният зам.-изпълнителен директор на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ) Калоян Костадинов, е върнат на работа. Той поема дирекция „Договориране“, съобщи шефът на фонда Васил Грудев.

 

 

Припомняме, че миналата седмица Костадинов бе арестуван за 24 часа с още четирима висши служители

след акция на спецпрокуратурата, а след това бяха пуснати под гаранция. Въпреки това прокуратурата повдигна обвинения срещу него за длъжностно престъпление.

Мястото му на началник-отдел се пази, тъй като е бил на изборна длъжност – зам.-директор.

В мярката му се казва, че не се изисква отстраняване от каквато и да е длъжност, т.е няма как да има конфликт, коментира Васил Грудев.

Той уточни, че познава Костадинов като изключително добър професионалист, съвестен и честен експерт. От 2014 г. до момента Костадинов работи в ДФ „Земеделие“ – РА. Бил е главен експерт в дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“.

От 2017 г. до 3 юни 2019 г. е директор на дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони“. След това става зам.-шеф на мястото на Атидже Алиева – Вели, която влезе в Европарламента.

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...