ТВ продукция окупирала плаж. Африканска чума. И другите новини... - 24novini.bg

ТВ продукция окупирала плаж. Африканска чума. И другите новини...

20.07.2019 | 17:59
(0 гласа)

От коалицията „За да остане природа в България“ алармираха във Фейсбук за сериозни нарушения в защитената местност „Силистар“, която е част от Природен парк „Странджа“. Те съобщиха, че за заснемане на телевизионна продукция в района е направен незаконно път, а достъпът до плаж „Листи“ е ограничен.

 

 

Вицепремиерът Томислав Дончев обяви, че почти всеки ден има опит за пробив на системите на държавни институции. А в последната седмица 4 или 5 институции са били обект на десетки атаки. Той е категоричен, че трябва да се отделят повече пари за киберсигурност. 

Премиерът Бойко Борисов обещал подкрепа за номинацията на Лаура Кьовеши за европейски главен прокурор. 

Продължават протестите срещу политиката на държавата спрямо семейството и децата. Днес в няколко града в страната родители излязоха на протест срещу законодателството в посока на по-голяма намеса на държавата. В София протестът премина под формата на автошествие

След установените 16 огнища на африканска чума по свинете в лични стопанства,

днес беше потвърдено наличеито на болестта в свинеферма със 17 000 прасета

Месо и продукти, добити от свине от тази ферма, са възбранени и подлежат на унищожаване. 

Пожар край Пещера изпепели 30 000 кокошки-носачки. Спасена е само складовата база. 

Потребители на социалната мрежа Фейсбук питат властта в столицата дали има умрели гълъби заради тестове на 5G мрежа от мобилен оператор

 

Кола излетя от магистрала "Тракия", няма ранени, но движението беше затруднено.Разлив на масло причини забавяне на движението по магистрала "Хемус". Катастрофа на магистрала "Марица" между кола и автобус доведе до разпиляване на дини на пътя и затрудняване на движението. 

И днес продължиха задръстванията и огромните опашки на граничния пункт "Капитан Андреево". Ситуацията е така всеки уикенд, защото от КПП-то преминават румънските туристи към Гърция, а българите не използват другите пунктове.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...