Борисов в Спешното, феновете му се тревожат - 24novini.bg

Борисов в Спешното, феновете му се тревожат

Снимката на Борисов как влиза в Спешното... на филма Снимката на Борисов как влиза в Спешното... на филма Facebook/ Бойко Борисов
18.07.2019 | 13:02
(2 гласа)

Преди 58 минути на страницата на премиера Борисов във Фейсбук беше публикувана снимка от Спешно отделение. Коментар към фотоса имаше -" Спешното отделение на болница Света Аанстасия. Откраднат живот", с което ясно се показа, че става дума за посещение на снимачната площадка на сериала.

Веднага обаче под снимката избирателит се разтревожиха какво прави Борисов в болница и дали е добре.

Вчера на МС премиерът изглеждаше в цветущо здраве и дори се възхити на хакера от НАП с голяма доза оптимизъм за младото поколение "бели хакери" у нас, а днес на фотоса е с костюм и очевидно на крака, въпреки че е в Спешното отделение.

Хората обаче призоваваха за повече информация.

В пост на страницата му преди 54 минути - малко по-късно, 

бе уточнено, че повода за визитат на снимачната площадка на Откраднат живот е това, че се снима в Sofia Tech Park и премиерът "се радва, че този район на града се разви така добре".

"Днес там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души", написа Борисов и публикува и снимки с екипа, което успокои феновете на премиера.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...