Заловиха хакера, разбил НАП. Бойко го хвали. И другите новини... - 24novini.bg

Заловиха хакера, разбил НАП. Бойко го хвали. И другите новини...

17.07.2019 | 18:00
(0 гласа)

Премиерът Бойко Борисов похвали младежа, разбил системата на НАП вчера, след което изтекоха личните данни на милиони българи. Уникален е! Да докажеш, че имаш умения! Имаме уникални деца, защото той е младеж. Имаме истински вълшебници. Те са много млади и много кадърни. Такива киберзащити..., че ако той работи за държавата...!", възкликна министър-председателят.

От днес, поне за седмица, няма да има възможност за закупуване на месечна електронна винетка за автомобили над 3,5 тона, заяви регионалният  министър Петя Аврамова. Причината е, че все още не са влезли в сила промени в Закона за пътищата, с които тол таксите да влязат в сила от 2020 година. Тя призова да не се внася излишно напрежение и обясни, че за около седмица ще могат да се купуват само дневни и седмични винетки.

Операторът на летището в Мюнхен "Софткънект" спечели концесията за Летище София. Изборът е неочакван с оглед на подадените числа в офертите. До 2020 година се очаква концесионерът да е направил ремонт на двата терминала. 

Избраха нов член на СЕМ от парламентарната квота. Народното събрание избра това да бъде Галина Георгиева, която е кандидатура, издигната от ГЕРБ. БСП заявиха, че по този начин "Делян Пеевски вече е в СЕМ" и видяха коалиция между ДПС и ГЕРБ. Тяхната кандидатура беше отхвърлена.

Намериха мъж, който се е самоубил край гребната база в Пловдив. Той е намерен обесен в гориста местност. Все още не е ясна самоличността му. 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...