Наградиха Цацаров, Горанов и Маринов за борба с контрабандата - 24novini.bg

Наградиха Цацаров, Горанов и Маринов за борба с контрабандата

Цацаров, Борисов, Младен Маринов и Владислав Горанов на пресконференция за контрабандата. Цацаров, Борисов, Младен Маринов и Владислав Горанов на пресконференция за контрабандата. БГНЕС
11.07.2019 | 21:28
(0 гласа)

Специални награди получиха главният прокурор Сотир Цацаров, министърът на вътрешните работи Младен Маринов и министърът на финансите Владислав Горанов за приноса им в борбата срещу контрабандата в тютюневия сектор и сивата икономика, съобщи БНР.

Те получиха плакетите си в началото на днешното заседание на Комисията за наблюдение на приходните агенции и борба с контрабандата от нейния председател в парламента.

Наградите бяха връчени от председателя на Комисията Емил Димитров. 

По думите му Цацаров, Маринов и Горанов

получават наградите заради проактивното и рационално поведение в борбата срещу явление, което ощетява държавния бюджет.

Сотир Цацаров заяви, че приема наградата като знак на уважение към труда на всички наши колеги - прокурори и следователи.

"За да сме максимално обективни трябва да кажем добри думи и за народните представители",

допълни той, като смята, че след всички операции срещу контрабандата и сивата икономика през миналата година се е стигнало и до въпроса за законодателни промени.

Според него след всички операции срещу контрабандата, които бяха проведени от разследващите органи през миналата година и които доведоха до редица повдигнати обвинения, се е стигнало и до повдигането на въпроса за законодателни промени. 

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...