Фейсбук търси 17-годишно момиче от София, липсва от сряда - 24novini.bg

Фейсбук търси 17-годишно момиче от София, липсва от сряда

Стефани Горнишка е издирвана от семейството си, МВР и хора в социалните мрежи Стефани Горнишка е издирвана от семейството си, МВР и хора в социалните мрежи Facebook/ Цветелина Горнишка (майка на детето)
30.06.2019 | 22:28
(0 гласа)

Изчезнало и в неизвестнност от сряда е 17-годишно момиче от София, съобщават в тревожен пост в социалната мрежа родителите й. Майката Цветелина Горнишка публикува снимка на детето и информация по сучая. МВР също търси момичето.

17-годишната Стефани Горнишка е от София.

Излязла е по тениска и сини джинси от дома си за концерт, но не се е прибрала. Момичето е било с тениска с емблемата на Банкя и раничка от брезент.

След като концертът свършва, тя не се прибира. Не са успели да се свържат с нея по телефона, тъй като е изключен. Говорили са с нейните приятели, с които тя е казала, че е на концерт, но се оказва, че те не знаят къде е.

Вероятно от компютър е написала, че е на морето, но след това от Стефани няма никаква вест.

 

Близките й се притесняват за нея и молят, ако някой има информация, да я сподели.

Въпреки коментарите, че детето веротно е избягало за няколко дни, като много от тийнейджърите на тази възраст, майката е силно притеснена.

Други коментари препоръчват на майката да изтегли приложение за проследяване на телефона на момичето. Според друг потребител майката трябва да влезе в профила на детето си във Фейсбук и да види с кого какво си е писала. Потребителят се чуди дали МВР вече не е предприел подобни мерки.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...