Иванчева: Живеем във времена на мракобесие - 24novini.bg

Иванчева: Живеем във времена на мракобесие

Десислава Иванчева и Биляна Петрова с контра обвинения срещу Иван Гешев Десислава Иванчева и Биляна Петрова с контра обвинения срещу Иван Гешев снимка: кадър Нова ТВ
12.06.2019 | 20:30
(0 гласа)

Живеем във време на мрекобесие и репресия, сплашване на хората и говорене на неверни неща от заместник-главния прокурор, заяви пред Нова телевизия бившият кмет на район „Младост“ Десислава Иванчева, която беше осъдена на първа инстанция за поискване на подкуп.

 

Заместник-главния прокурор Иван Гешев нарушава 13 закона с тези явявания по телевизиите, коментарите му и този черен ПР, който прави срещу нас, нарушвайки презумцията за невинност, добави Иванчева.

 

Лъжа е, че преписки са намерени в дома ми, лъжа е, че имам бурен нощен живот,

коментира част от изказванията на Гешев тя.

Разследвахме Гешев, там има много фрапиращи информации, за които трябва да бъде разследван, каза тя.

Според Биляна Петрова, която беше заместник на Иванчева и също е осъдена за поискване на подкуп, добави, че Гешев е „ударил в земята“ всички, замесени в скандала „Апартаментгейт“, тъй като имал 9 имота купени за много малко пари.

Явно е прекалено спокоен за прокурорския чадър над неговите близки,

добави Петрова като посочиха връзките на съпругата му с основен свидетел срещу тях - бизнесменът Александър Ваклин.

 

Тя беше категорична, че СРСтата по делото срещу тях са манипулирани при свалянето. Трябваше да разследват какво правят СРСтата в един сайт, близък до прокуратурата, те дори не бяха приети от съда, но обслужват версията на прокуратурата. Ние искахме, но не беше разрешено да бъдат качени всички СРСта, за да се види цялата истина. Вместо да се разследва защо се изпращат от съда и кой го прави, те се използват за черен ПР срещу нас. Качени са само тези, които обслужват тезата на прокуратурата, каза още Петрова.

Двете да категорични, че ще заведат дело срещу Иван Гешев, тъй като говорел лъжи по техен адрес.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...