Манолова срещу Ананиев. И другите новини... - 24novini.bg

Манолова срещу Ананиев. И другите новини...

Мария Йорданова 12.06.2019 | 17:58
(0 гласа)

Омбудсманът Мая Манолова с остра реакция срещу писмото на здравния министър Кирил Ананиев към нея. "Обещавам да не Ви оставя на мира, докато не изпълните всички обещания към протестиращите здравник работници", написа тя в отговор към министъра.

 

Депутатите приеха на първо четене партийната субсидия от държавата да бъде един лев на глас, а не както досега 11 лева. Внесените от Министерския съвет промени бяха подкрепени от ГЕРБ, Обединените патриоти и "Воля". От ДПС и БСП пък гласуваха "против".

От ДПС обявиха, че ще внесат законопроект, с който да предложат партийната субсидия да е нула лева.  "Всичко останало е демагогия - един лев, пет лева, хвърлят боб. Гледат тавана и се чудят на колко да намалят субсидията, за да се харесат на този и онзи", заяви зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев.

Нова телевизия освободи от длъжност разследващите журналистки Генка Шикерова и Миролюба Бенатова. Техните трудови договори са прекратени в петък и не са подписани нови.

Днес следобед Специализираната прокуратура проведе акция в сграда с офиси в София, където се помещава една от фирмите на Иво Прокопиев. По думите на ръководителя на прокуратурата акцията не е свързана с издателската дейност на бизнесмена.

21-годишна шофьорка уби моторист във Варна. Причината за инцидента е забранен ляв завой от страна на водача на автомобила.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...