Съветник от Атака с отворено писмо срещу гей-парада - 24novini.bg

Съветник от Атака с отворено писмо срещу гей-парада

Станил Станилов от Атака настоява да не се разрешава 12-ото издание на гей-парада в столицата Станил Станилов от Атака настоява да не се разрешава 12-ото издание на гей-парада в столицата
08.06.2019 | 09:50
(0 гласа)

„Г-жо Фандъкова, защитете българските деца! Те не носят вина, че живеят в един сбъркан свят”, призовава в заключение общинският съветник. Преди "Атака" против провеждането на Sofia Pride 2019 се обявиха и от ВМРО, и от НФСБ.

С тези думи общинският съветник от "Атака" в София Станил Станилов се обръща в отворено писмо до кмета на столицата Йорданка Фандъкова

да не дава разрешение на провеждането на предстоящия днес гей-парад.

"За дванадесети път българската столица ще стане свидетел на перверзното поведение на шепа кресливи аморални индивиди, шляещи се по улиците и настояващи за някакви измислени права. От тридесет години правата на българските граждани са гарантирани от Конституцията и законите на страната", пише съветникът в писмото си.

12-ото ежегодно шествие Sofia Pride в подкрепа на равенството на лесбийките, гей мъжете, бисексуалните, трансджендър и интерсекс хората (ЛГБТИ) ще се състои днес от 16,00 ч.

с шествие от 19,30 ч. Посланието му тази година е "Не давай власт на омразата".

Станил Станилов иска да се забрани "това порнографско сборище", като се мотивира с факта, че Конституцията така или иначе защитавала техните права.

По думите му "малка група хора, наричащи се "хомосексуални" предизвиквали обществото и пропагандирали "своите сбъркани представи за любов" пред най-уязвимата група - децата.

Станил Станилов изтъква и че България е православна страна и има традиционни ценности, "нямащи нищо общо с извратените джендър-идеологии на западния неолиберален свят".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...