Тервел Пулев за целувката на брат си: Не трябваше да го прави   - 24novini.bg

Тервел Пулев за целувката на брат си: Не трябваше да го прави  

25.05.2019 | 21:40
(0 гласа)

Тервел Пулев коментира пред бТВ ситуацията след боксовата гала в САЩ, при която той счупи ръката си, а брат му Кубрат се забърка в скандал след като целуна репортерка при интервю. 

 

Не мисля, че трябваше да го прави, но го направи, понесе си последствията... Комисията беше достатъчно стриктна към него от гледна точка на това, че 6-месечни наказания се дават за допинг.

 

Поуките са, че трябва да си въздържаме емоциите, независимо в какво състояние сме, коментира Тервел Пулев. 

Припомняме, че след победата си над румънеца Богдан Дину, давайки интервю на Суши, Пулев я целуна. Първоначално тя реагира с усмивка, дори прекарала вечерта с компанията на Кобрата, но след няколко дни прецени, че е травмирана и ще съди българина. Джени Суши поиска обезщетение от 600 000 долара и спиране на правата му.

Спортната комисия в Калифорния му наложи наказание – 6 месеца без лиценз да се състезава, да посещава курсове за превенция на насилието и да плати 2 500 долара глоба. От думите на Тервел стана ясно, че курсовете са всяка седмица, а на 22 юли комисията отново ще заседава и може да намали наказанието.

Тервел Пулев сподели, че травмата в ръката му вече е отшумява и тренира, но е рано да се каже кога ще може да с върне на ринга.

 

Братята Пулеви са сред топ спортитите, които не пропускат да демонстрират произхода си в чужбина. По този повод Тервел, който носи и името на велик български хан, заяви, че обича България. Тук съм роден, това е моята земя, това е моята енергия. Кое да обичам, да се кланям на чуждото, да съм заслепен от това, което блести, заяви той.

Той призова българите да излязат и да гласуват.

По-важното е за какво тези евродепутати отиват там, каква е тяхната цел, тоест как се защитава нашия национален интерес. Нека евродепутатите, които отиват в Брюксел, да бъдат обединени в националните каузи, коментира той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...