ГЕРБ официално откриха кампанията. И другите новини... - 24novini.bg

ГЕРБ официално откриха кампанията. И другите новини...

Днес беше официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ заедно с Манфред Вебер. Днес беше официалното откриване на предизборната кампания на ГЕРБ заедно с Манфред Вебер.
Мария Йорданова 19.05.2019 | 18:00
(0 гласа)

ГЕРБ откри кампанията - целите в бяло, с Манфред Вебер, Томислав Дончев, Владислав Горанов, Димитър Николов и Йорданка Фандъкова. 14 хиляди души в Арена Армеец трябваше да демонстрират мощ и висок дух. По време на откриването премиерът Бойко Борисов призова присъстващите да излязат и да се молят на хората да гласуват за ГЕРБ.

 

 

Президентът Румен Радев заяви, че "не кани магистрати вкъщи", в отговор на изказването на министър-председателя Бойко Борисов, че президентската институция се намесва в избора на главен прокурор. Според Радев консултациите с магистрати "отговарят на обществените очаквания за ясни критерии, мотивирани предложения и прозрачни процедури за избора на нов главен прокурор".

Син уби майка си в хасковското село Войводово.  Това е четвъртата убита жена за последните девет дни.

Британският премиер Тереза Мей заявява, че преди да напусне поста си, ще изложи пред Камарата на общините нова оферта с "подобрен пакет от мерки". Тя прави това като последен опит за одобряването на законопроекта за Брекзит.

Бронзов медал спечели българката Боряна Калейн на финала на топка от Европейското първенство по художествена гимнастика в Баку.

Хиляди излязоха в София на благотворителен маратон в подкрепа на хора с увреждания.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...