Борисов похвали доходите у нас и ряза лента в Кърджали - 24novini.bg

Борисов похвали доходите у нас и ряза лента в Кърджали

Премиерът Борисов ряза лента в Кърджали и похвали доходите у нас Премиерът Борисов ряза лента в Кърджали и похвали доходите у нас МС
11.05.2019 | 14:00
(0 гласа)

"Когато фактите говорят, можем да оставим другите. Когато има работа и високи доходи, не мислим за други глупости. Тук бяха поляни, сега има завод. Тук има хора, които още си спомнят Възродителния процес”.

 

 

Това заяви премиерът Бойко Борисов на откриването на четвъртия завод за производството на автомобилни части и научно-изследователски център край Кърджали.

 

Той е най-големият и модерен завод за производство на метални тръби в Европа, посочи министър-председателят.

"Икономическата и финансовата стабилност дава резултати, инвестиционният интерес към България е голям", каза още министър-председателят. Той изтъкна, че за разлика от преди 15-20 години, сега се инвестира в реалната икономика и се създават висококачествени продукти в България, което се отразява позитивно и на БВП на страната.

Новата инвестиция в Кърджали включва завод с разгъната застроена площ от 20 000 кв.м., научно-изследователски център, както и зона за отдих. Компанията е открила общо 2500 работни места в България.

Премерът добави, че и във Враца се прави още един завод с 1000 работни места.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...