Още прокурорски проверки. И другите новини... - 24novini.bg

Още прокурорски проверки. И другите новини...

Сотир Цацаров нареди да се проверят всички къщи за гости, изградени с пари от европроекти. Сотир Цацаров нареди да се проверят всички къщи за гости, изградени с пари от европроекти. Архив
Мария Йорданова 24.04.2019 | 18:00
(0 гласа)

Прокуратурата започна проверки на всички къщи за гости, финансирани с евросредства по проекти на Европейския земеделски фонд. Заповедта за проверките е издадена от главния прокурор Сотир Цацаров.

Прокуратурата започна разследване и за недекларирани тераси от вицепремиера Красимир Каракачанов.

Той има четири недекларирани тераси с общо площ 117 кв. м. от апартамент голям 210 кв.м.

След проверка, направена от администрацията на район "Слатина", се установи, че председателят на Антикорупционната комисия КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да събори два навеса от терасата си, заради която го разследва прокуратурата. Това е терасата със сауна за 6 души и барбекю на Георгиев. Той е в отпуска, докато трае разследването за имотите му.

ЦИК изтегли номерата на партиите в бюлетините за евроизборите на 26 май.

Коалицията на Валери Симеонов ще бъде първи номер в бюлетината.

Премиерът Бойко Борисов, заедно с представители на три министерства, ще посетят УНСС утре, за да се запознаят с обявената ситуация пред филит от страна на университета.

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов е издал указания за проверка, установяване и премахване на незаконни постройки в столичния квартал Орландовци.

Фонтанът на "Славейков" ще заработи след 14 години консервация. Съоръжението е пълно с вода и се правят тестове преди да бъде пуснато отново в експлоатация.

 

 

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...