Мъж остави пица на Борисов: Да се наяде! (видео) - 24novini.bg

Мъж остави пица на Борисов: Да се наяде! (видео)

13.03.2019 | 15:26
(1 глас)

Парчета пица за премиера Бойко Борисов и заместника му в ГЕРБ Цветанов Цветанов остави пред сградата на Община Благоевград мъж от града, предаде местаната медия Благоевград-нюз. 

Действието му е символичен протест срещу управлението на ГЕРБ в последните години.

„Оставям ги, за да се наядат. Нали са гладни - нека ядат! Нашите деца няма да ядат, но те поне нека ядат“, коментира мъжът.

Той обясни, че единственият му син е учил в Американския колеж в града, отишъл на бригада в Америка и не се е върнал. И детето, и родителите страдат от раздялата, но

бащата се надява синът му да не се върне в България.

„Какво ще прави тук“, попита реторично той в отговор на въпроса защо не иска детето му да се прибира в България.

„Извинявай,  Бойко, че няма кетчуп и майонеза, но ще я лапнеш и такава“, обърна се той към премиера задочно.

 

Действието се развива на площада, ремонтиран за 5,5 млн. лева, и открит от Цветан Цветанов и кмета на Благоевград Атанас Камбитов шумно и с огромни благодарности към Борисов.

На клипа, показал видимите резултати на ГЕРБ в града, Цветанов реже лента, деца танцуват, танцьори играят народни танци, а хората са щастливи. Веселин Маринов изпълнява песен, химн на града, в която Благоевград е наречен "слънчев рай".

Колкото и шумно, обаче, да си благодарят политиците и да опитват да убедят хората, че правят всичко за тях, символичният протест на този баща показва реалността – хората предпочитат децата им да живеят в чужбина, защото не виждат бъдеще за тях в България - страната, която Борисов управлява близо 10 години.

Изявлението на бащата беше записано от няколко благоевградски медии.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...