Видео: Кой освирка Борисов и му приготви вафла в Ст. Загора (видео, снимки) - 24novini.bg

Видео: Кой освирка Борисов и му приготви вафла в Ст. Загора (видео, снимки)

Организаторите на протеста просрещнаха премиера в Стара Загора с вафла "Своге", плакати за ГЕРБ и "Трейс" и освиркаха Борисов Facebook/ БОЕЦ
04.02.2019 | 17:00
(5 гласа)

"Виждате как колата и охраната на Борисов спират, виждат плакатите на БОЕЦ и бягат с мръсна газ!". Така от Гражданското движение "Боец" коментират клипа, който публикуваха вчера в интернет, показващ кой е освиркал премиера при посещението му за откриването на ЖП-надлеза в Стара Загора.

 

Над клипа от движението коментирет, че в Стара Загора премиерът Бойко Борисов "се скри от "любовта" на гражданите", като използват и квалификации.

 

За освиркването 24новини.бг писа още по време на откриването на ЖП-надлеза в Стара Загора,

където възгласите "У-у-у" и "Оставка" се чуваха при речта на кмета на ГЕРБ Живко Тодоров.

След това видео в групата "Истината за Стара Загора" показа, че възгласите са и по време на коментарите на Борисов пред медиите. В тях той казва, че протестиращите хора са платени.

 

Снимка: Борисов през това време обяви, че протестиращите са платени

Те негодуваха срещу моста в Стара Загора, построен по ОП "Региони в растеж" за 14,6 млн. лв заедно с още няколко обекта, но

вместо да бъде уширен от три на четири ленти, той на практика са стесни след ремонта, тъй като общината въведе велоалея и бус ленти.

Снимка: Протестиращите не бяха показани на живото включване през фейсбука на премиера Борисов, но ясно се вижда, че не са допуснати до него и церемонията

 

По мнението на гражданите на Стара Загора стесняването на лентите за реален трафик силно ще възпрепятства и без това натовареното движение, което идва от магистралата и влиза в центъра на града. Това беше основното, което обсъждаха хората във фейсбук-групите в Стара Загора преди самото откриване на моста.

Вижда се как организаторите на протеста скандират отстрани, освиркват премиера и кмета на ГЕРБ, а след това тръгват по моста към мястото на церемонията.

Всъщност, такава нямаше, защото

премиерът Борисов, чувайки освиркванията, остана на моста по-малко от 5 минути, не ряза лента,

направи изявление, че протестиращите са платени и бързо си тръгна, което показа и живо включване на неговия фейсбук.

Снимка: Протестиращите негодуваха, че премиерът идвал да реже лента на ремонт, а "хората откриват нови работи"

 

От движението имат плакати "ГЕРБ и Трейс в един рейс и сбогом",

с което намекват, че фирмата изпълнител на ЖП-надлеза е същата от пътя-убиец до Своге, при катастофана на който загубиха живота си 20 души.

Снимка: Видеото показва надписа "ГЕРБ и Трейс в един рейс..."

 

"Борисов се изплаши от два плаката?, пишат организаторите още и публикуват снимки и видео от събитието, на които се вижда как джипът на премиера задминава гражданите, за да избегне протеста:

Сника: Клипът показва как джипът на премиера минава покрай протеста и не спира, както пилотната кола от кортежа, за да не се озове при протестиращите

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров стана известен с

разфасоването на прасета стана именно там - на Августа Траяна, преди година.

Тогава Ути Бъчваров дра прасета на античната "Августа Траяна", а кметът се гордееше, че градът им е посетен от известния готвач. Това гражданите не приеха еднозначно обаче.

После пък старините и разкопките от антично време се реши да бъдат... съхранявани под паркинг,

според решението на Общината и кмета Живко Тодоров.

Негово инженерно съоръжение бе показано и от NOVA през юни 2018 г. в рубриката "Пълен абсурд", където обект на репортаж стана именно уникално

"инженерно" съоръжение от... чували вместо от светофари на кръгово кръстовище

в индустриалната част на Стара Загора. "Съоръжението" се намираше в зона с изключително голям трафик, на важен пътен участък. Тогава хората във

Само преди дни той самият като

кмет, завел поне четири дела срещу свои избиратели за техни постове във Фейсбук,

даде брифинг в Стара Загора, за да обяви, че се отказва от делата си, включително по делото за думата "смешник". Тогава вече фесбук група беше започнала да събира пари, за да помогне на съденото от кмета 26-годишно момче, нарекло го "смешник".

И тъкмо тези скандали попреминаха, кметът постави в засада премиера Бойко Борисов, като допусна да го освиркат на откриването на ЖП-надлеза вчера.

 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...