Върнаха медала и бухалките на Катрин Тасева - 24novini.bg

Върнаха медала и бухалките на Катрин Тасева

Катрин Тасева продаде медала и бухалките за лечението на болен спортист, неизвестен благодетел й ги върна в ефир Катрин Тасева продаде медала и бухалките за лечението на болен спортист, неизвестен благодетел й ги върна в ефир
13.01.2019 | 19:05
(2 гласа)

Неизвестен благодетел върна златния медал и бухалките на шампионката по художествена гимнастика Катрин Тасева. Това стана в ефира на предаването "120 минути". Докато Катрин Тасева разказваше, че едва след Нова година човекът се обадил, за да му изпрати тя златния медал и бухалките, в студиото те бяха внесени в пакет и върнати на притежателката си.

 

Припомняме, че Тасева ги обяви на търг, за да помогне на болен от туморно заболяване на крака спортист.

Името му е Иван Тодоров, но тя не го познава много отблизо, а й е по-скоро познат, разказа Тасева.

По думите й, историята на Иван я е трогнала и тя не се е замислила дали да помогне. Решила да обяви на търг медала си и бухалките и много хора се отзовали.

За 10 хиляди лева бе продажбата, която Тасева обяви още преди Нова година.

Странинят благодетел веднага превел сумата по сметката на страдащия Иван, а нея потърсил след празниците. Всъщност аз съвсем скоро му ги изпратих, разказа Тасева.

След това обаче в студиото бе внесен пакет с медала и розовите бухалки и водещиян Светослав Иванов й ги върна, като сложи медала на врата й.

"Страхотен човек, страхотен жест!", каза Тасева през сълзи и обясни, че е много развълнувана и не може да говори.

Водещият обяви, че човекът няма да бъде оповестен, тъй като не желае публичност. Самата шампионка обясни още, че тайнственият купувач на медала

й е казал по телефона да очаква изненада, но тя не била подготвена за такъв вълнуващ жест.

По думите й вероятно е млад човек, а той общувал с нея по телефон или с посредник и затова тя не може да предположи точно кой е, но имала своите хипотези.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...