Сидеров: Да подкрепим кабинета, но да не сме министри - 24novini.bg

Сидеров: Да подкрепим кабинета, но да не сме министри

18.11.2018 | 09:00
(0 гласа)

След година и половина си давам сметка, че извършихме грешка, че излъчихме двама лидери на Патриотичния блок в изпълнителната власт и така изгубихме добрата комуникация помежду си, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров пред Би Ти Ви.

Изгубихме рефлекс за бързи действия, всичко това се отразява зле и доверието помежду ни е спаднало, посочи той.

Сидеров определи искането си за оставка на Красимир Каракачанов като спасителна акция, а не хватка.

Можем да подкрепяме управлението без да заемаме постове,

каза Сидеров. "Така ще можем да преосмислим поведението си. Не говоря за напускане на управлението, а за изтегляне на лидерите. Имаме нужда от мозъчна атака, която да ни изведе на ново ниво. Властта изхабява, носи негативи, ако не правиш нещо запомнящо се", коментира Сидеров.

"Предупреждавах ги: Концентрирайте се върху важни неща, не върху сергии и дискотеки! Но те не ме слушаха и можем да последваме Реформаторите. Има опасност да не бъдем в парламнта и това е лошо, защото самата тема за патриотизма девалвира, а това е национален проблем", коментира Сидеров. Според него темата за патриотичните идеи може да девалвира сериозно.

Сидеров каза, че комуникацията между тримата лидери на Патриотичния блок се е влошила - те пътуват, не можем понякога със седмици да се видим, посочи той.

Каракачанов може да се обиди, че искам оставката му през медиите,

но напоследък всичко става през медиите, каза лидерът на "Атака".

Според лидера на "Атака" правителството може да падне не след оставките на вицепремиерите, а ако се изгуби комуникацията между тримата лидери на Патриотите и така спадне подкрепата към кабинета.

По думите му не е обсъждана идеята Сидеров да стане вицепремиер, не обсъждано и Патриотите да се явяват заедно на Евроизборите.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...