Фейсбук притеснен за премиера: Нямал книги - 24novini.bg

Фейсбук притеснен за премиера: Нямал книги

Фейсбук притеснен за премиера: Нямал книги снимка: бТВ
16.11.2018 | 07:40
(0 гласа)

След интервюто на министър-председателя Бойко Борисов за бТВ вчера сутринта потребителите на социалната мрежа фейсбук се загрижиха за липсата на книги в кабинета на българския премиер. 

 

Много от потребителите изказаха възмущение от факта, че рафтовете за книги за окичени със снимки. 

 

Поне от срам трябваше да му сложат Конституцията, коментира потребител. 

Освен възмущението, се появиха и множество хумористични коментари и „заваляха“ предложения за книгите, които трябва да прочете Борисов и да бъдат налични в библиотеката в кабинета му.
Карикатуристът Христо Комарницки създаде събитие-кауза „Дари книга за библиотеката на Премиера!“.

„Приятели, нека се обединим за една благородна кауза!
Да напълним празните библиотеки на нашия Министър-председател с хубави книги! Нека по този начин светлината на Мъдростта озари кабинета и делата Му! Нека чуждоземните гости, като видят това, да сведат чело пред Него!“, написа в описанието на събитието Комарницки.

Сред най-важните книги, според потребителите, попадат творбите на Христо Смирненски и по-специално „Приказка за стълбата“, „1984“ на Джордж Оруел, Английски и Български за начинаещи.

“Граф Монте Кристо”?! Но и на правната комисия към НС ще трябва да дарим двата тома“, шегува се потребител. Очевидно мъжът визира коментара на председателя на правната комисия Данаил Кирилов, че затворници са бягали още от времето на Граф Монте Кристо.

За да бъдем коректни трябва да отбележим, под телевизора в кабинета на премиера се забелязват 12 книги, но заглавията и авторите не се четат. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...