Автошествие на Северозапада в подкрепа на майките - 24novini.bg

Автошествие на Северозапада в подкрепа на майките

Автошествие на Севезоразапад в подкрепа на майките тръгва утре от Враца Автошествие на Севезоразапад в подкрепа на майките тръгва утре от Враца
03.11.2018 | 20:30
(0 гласа)

Масово автошествие организират врачани за утре, неделя. Протестът на Северозапада е пореден и отново срещу системата. Шествието на колела ще тръгне в 16.30 ч. от площад „Св. Софроний Врачански“ и ще обиколи централните улици на града. Към него ще се присъединят жители на северозападните райони, посочват организаторите.

 

„Системата вече не работи и искаме промяна. Убива майките на деца с увреждания с безразличие, високомерие, арогантност и политици като Валери Симеонов и тези, които го държат на този пост! Искаме оставката на Симеонов, искаме политиците ни да се научат да носят отговорност за думите, делата и бездействието си!“, категорични са инициаторите на протестното събитие.

 

Недоволство у хората провокират и безумните според тях цени на горивата в страната и в частност - в Северозапада.

„Това удря по джоба на всички и решението са масови протести. Надявам се да се съберат много хора на автошествието, а не да остават безучастни в домовете си и да изливат гнева си само в социалните мрежи“, категоричен е Искрен Дилов, който е един от организаторите и редовните участници в различни граждански инициативи.

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...