13-ти ден протести: Майките с молебен за вразумление - 24novini.bg

13-ти ден протести: Майките с молебен за вразумление

Протестът на майките, ден 13-ти. Молебен "за вразумление на Симеонов и правителството" Протестът на майките, ден 13-ти. Молебен "за вразумление на Симеонов и правителството"
03.11.2018 | 19:53
(0 гласа)

Протестите с искане на оставката на вицепремиера Валери Симеонов продължават без почивен ден. И тази вечер майки на деца с увреждания се събраха пред Министерския съвет. Това е 13-та поредна вечер на недоволство.

 

По повод Архангелова задушница беше отслужен и молебен, по думите на протестиращите, за вразумление на Валери Симеонов и правителството, предаде NOVA.

 

На 1 ноември майките направиха факелно шествие до Орлов мост и почетоха паметта и делото на народните будители с техни портрети и свещи. На Хелоун организираха акцията "Оставка или беля", а през седмицата протестното шествие стигна до централата на НФСБ, на която Валери Симеонов е председател, на столичната улица "Раковски" 134.

Тази вечер пред МС майките призоваха за оставка на Симеонов и подчертаха, че той е "срам за правителството на Борисов". Към 19,40 часа шествието се движеше по бул. "Витоша".

В него се вляха десетки граждани със знамена, свирки и викове "оставка".

 

0
0
0
s2smodern
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...