Близките на Виктория Маринова призоваха: Без крайности! - 24novini.bg

Близките на Виктория Маринова призоваха: Без крайности!

Хора се самоорганизират да търсят улики на мястото на убийството в Русе, полицията ги спря Хора се самоорганизират да търсят улики на мястото на убийството в Русе, полицията ги спря
09.10.2018 | 15:00
(0 гласа)

Близките на зверски убитата журналистка Виктория Маринова и колегите й от телевизия TVN призоваха за търпение.

 

„Молим Ви, не прибягвайте до никакви крайни мерки!!! Така няма да помогнем, а напротив. Ще има време за гняв! Просто нека не е днес! Във връзка с анонсирания в социалните мрежи протест с блокиране на движението в района на Дунав мост тази вечер в 19,00 часа, заявяваме, че сме категорично против подобни действия! Едва ли и Виктория би желала подобно нещо!“, се казва в съобщението, изпратено до журналистите.

 

От полицията в Русе обявиха телефон за сигнал от граждани, които имат информация за извършеното тежко криминално престъпление. Всеки, който знае нещо, може да се обади на 0889 56 24 07.

Тази сутрин полицията не позволи на граждани да претърсят района край Дунав, където бе открито тялото на 30-годишната жена.

Днес за 10 часа бе организиран обход на района, за да се търсят още следи и улики, които евентуално са били пропуснати от разследващите. Това обаче не се случи, защото дълга ивица от бетонната алея бе отцепена с полицейска лента.

Четирима-петима души слязоха да претърсват мястото край Дунав под отсечката, но полицаи ги призоваха да не правят това.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...