Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg
Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg

Лина Димитрова

Магистър по "Журналистика" с професионален опит в онлайн медии.

Специализирала "Връзки с обществеността и медия маркетинг" в Лондон.

И днес валежите продължават. Ще вали по-обилно в Южна България.

 

Според арх. Борислав Игнатов, председател на Камарата на архитектите, Столичната община трябва да направи проверка на дирекцията „Общински строителен контрол“, която отмени акта за събаряне на незаконните постройки на терасата на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев.

 

Близнаците да внимават как и колко харчат, а Раците да имат малко повече кураж за действие. 

Стартира обиколката на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев, който ще обсъжда с директорите на болници новата методика за изчисляване навъзнагражденията. 

Стадо овце е паднало от скалите в историческата част на хълма Царевец. Част от животните са оцелели след падането. 

Пожар е възникнал в бързия влак от Варна за София в района на Своге, съобщиха от БДЖ. 

 

Тежка катастрофа с микробус е станала по пътя Гюргево-Букурещ. В инцидента е загинал един българин, а четирима са ранени, съобщиха от МВнР, позовавайки се на българското посолство в Румъния. 

Слави Тринофов, инициатор на референдума за намаляване на партийните субсидии, коментира решението на управляващата коалиция да отложи разглеждането на въпроса за субсидиите за края на юли. 

 

След спешна среща на Коалиционния съвет управляващата коалиция отложи решението за партийните субсидии за края на месец юли. Те обещаха да има решение преди ваканцията на депутатите през август, за да не бъдат обвинявани, че отлагат темата. 

След вчерашния обилен дъжд и наводнените улици в София, потребителите в социалната мрежа отново развихриха въображението си.

 

Снощи след проливния дъжд в столицата, част от улиците заприличаха на езера като сред тях и новоремонтираната "Граф Игнатиев". В участъка на пл. "Славейков" се образува дълбоко езеро, което столичани се трупаха да снимат. Ремонтът се плаща имено от техните пари и е на стойност над 20 млн. лв.

Международният олимпийски комитет съобщи, че Зимната олимпиада през 2026 година ще се проведе в Италия.

 

Страница 1 от 282
Чуй новините
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Нагоре...