Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg
Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Столичното ръководство се отнесе към "Топлофикация" ЕАД абсолютно безхаберно. Над 860 млн. лева са дълговете на това общинско дружество и са нараснали с 200 млн. лева за последните години.

Няма да се вдигат данъците в София. В програмата ние сме заложили това. Когато министърът на финансите си свърши работата и изработи методиката за влизането в сила на новото условие за такса смет - замърсителят плаща - тогава и общината може да я въведе. Няма да допусна обаче, това да повлияе на хората в кварталите, които са под риск да им се повиши таксата смет.

Това, което аз ще направя, е до края на мандата да има детска градина за всяко дете. Поколения наред деца израснаха в списъците на чакащите. Изчислили сме, че това ще струва около 15 млн. лева на година и Столичната община може да си позволи тези средства - все пак дават се за какво ли не, а тук говорим за децата.

Мая Манолова: Има малка група хора, които са окупирали властта. И огромна група хора - граждани, които сме ние.Тази група, окупирала властта, не е лява или дясна - тя е корумпирана и задкулисна.

 

Поредната финансова санкция за България от страна на ЕК се очертава в размер на около 11 млн. лева и е заради забавяне на завършването на новия обход на град Габрово. Реалната сума, която правителството на Бойко Борисов трябва да връща, е почти 5.67 млн. евро.

 

Чешкият милиардер Петр Келнер, който не можа да купи NOVA, най-вероятно ще бъде новият собственик на bTV Media Group.

 

Актьорът Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома, предаде „ Нова тв „, позовавайки се на информация от свои източници. Това се е наложило заради затруднения в дишането.

България да постави на следващото заседание на Съвета на ЕС въпроса за приемането на общ европейски план за действие в случай на внезапно увеличение на миграционния натиск по външните европейски граници.

 

Адвокатът на Джок Полфрийман е внесъл искане той да бъде освободен от Бусманци и да отиде на външен адрес. Това заяви министърът на вътрешните работи Младен Маринов след днешното заседание на Съвета по сигурност към Министерски съвет.

 

По искане на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ) са допуснати обезпечителни мерки върху имущество на Вълчо и Маринела Арабаджиеви, както и на 9 юридически лица.

Инцидент на "Хемус" предизвика километрична тапа днес по-рано през деня.

Apx. Xpиcтo Гeнчeв консултира голяма част от градоустройствената концепция в управленската програма на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова. По думите му, София тpябвa дa ce aдaптиpa ĸъм нyждитe нa xopaтa, а "Визия за София" е утопия, защото звучи красиво, но крие сериозни опасности. Не може животът на хората да се подчинява на документ и не такъв е модерният подход към визията за развитието на един град, смята арх. Генчев.

Страница 1 от 204
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...