Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg
Потребителски новини, потребителски права, лични планове - 24novini.bg

Петя Иванова

Водещ редактор на новините в "Канал 1" на БНТ. Професионален опит в редица онлайн издания. 

Магистър по "Журналистика" със специализация "Обществени медии" в Ню Йорк.

Честит празник на медиците днес! Искам да поздравя всички заети в здравеопазването с празника и за организацията. Главният здравен инспектор остана без заплата, но ние ще отделим от нашите, за да го компенсираме за неимоверните усилия. След снощните 549 потвърдените случаи на COVID-19 у нас, днес към 8.00 ч. са 565, като имаме 24 нови случая.

Във вторник ще духа умерен вятър от изток-североизток, в сряда и четвъртък вятърът ще отслабне. В петък вятърът ще се ориентира от запад и ще бъде слаб до умерен.

Пълен обрат придоби дебата за размера на депутатските заплати по време на днешното извънредно пленарно заседание.

От днес, 7 април, до 23 април „Български пощи“ започват да изплащат пенсиите за месец април.

643 работодатели са поискали помощ по схемата 60/40. Тези заявления от работодатели са постъпили в Агенцията по заетостта за компенсация от държавата за запазване на работните места по схемата 60/40 за периода на извънредното положение.

549 са потвърдените случаи на COVID-19 у нас. Починалите лица, при които е установен COVID-19, са 22. Това съобщиха от Националния оперативен щаб и Министерство на здравеопазването (МЗ).

 

Медицинският съвет, който бе създаден към Министерския съвет след откриването на първите случаи на Ковид-19 у нас, прекратява дейността си. Неговите становища често се разминаваха с решенията на Националния оперативен щаб начело с ген. Валентин Мутафчийски.

 

Я не ми се карай! Бойко Борисов, ще ти говоря на "ти", защото от тия брифинги имам чувството, че живеем заедно. И така, предполагам, е с всеки българин. Така че – второ лице, единствено число!

 

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас снощи бяха 503, а днес сутринта са 522 по данни на Националния оперативен щаб. 24 са новите случаи за денонощието.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са 503 по данни на Националния оперативен щаб.

 

Днес почина поредната жертва на коронавируса COVID-19 у нас. Това е 15-та жертва на епидемията в България.

 

Причината за ниските нива на заболеваемост в България са мерките, които част от нас спазват, защото разбират, а останалите - защото са принудени да ги спазват. Това написа във фейсбук Д-р Петър Москов.

 

Страница 1 от 262
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...