Борисов: Оставаме на власт! Протестите са платени - 24novini.bg

Борисов: Оставаме на власт! Протестите са платени

Борисов: Оставаме на власт! Борисов: Оставаме на власт!
12.07.2020 | 11:00
(0 гласа)

Бойсо Борисов: Оставаме на власт, за да не счупят държавата. Подготвят се да бъде запален Партийният дом

 

 

Премиерът Бойко Борисов заяви във видеообръщение, че не възнамерява да изпълни искането за оставка на правителството.

Като причина той посочи опасността от вкарване на страната в дълбока криза.

Изявлението на премиера стана докато хиляди викаха „Оставка“ под прозорците на Министерски съвет. В извънредно включване Борисов предупреди, че до него е достигнала информация, че се готвят погроми от огромен мащаб и се обърна към всички протестиращи с молба да се пазят взаимно и да не проливат кръв. Премиерът Бойко Борисов остро нападна "Да, България" и я обвини в колаборация с ДПС срещу ГЕРБ.

Поводът бе вчерашният протест на плажа край лятната резиденция на Ахмед Доган в Росенец, при който се стигна до напрежение.

"С какво подразнихме ние вчера? Вкарахме България сред най-белите държави в ЕС! Изсветлихме финансите, банковата система... Както са мечтали поколения финансисти. И какво се получи днес? Изведнъж напрежение... Гледам го Христо Иванов... Казах му за НСО и ДАНС... Днес свикахме комисията ... След това се оказа, че те си пият заедно и се прегръщат и се целуват, а до обяд ми се струваше, че ще възникне страхотно етническо напрежение.

 

Това нещо, много добре организирано, за да прерасне след това в още по-голям митинг, добре платен, видимо добре платен,

защото няколко агитки много добре ги познавам. Разбира се, има много хора, които искрено протестират, или защото не ни харесват, но това е демокрацията, така е устроен целият демократичен свят", обясни Борисов в извънредно изявление във Фейсбук от ..

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...