Над 7 хиляди върнати и 40 хиляди минали през КПП днес - 24novini.bg

Над 7 хиляди върнати и 40 хиляди минали през КПП днес

Над 7 хиляди души са върнати от КПП за деня, но 40 хиляди ще пътуват Над 7 хиляди души са върнати от КПП за деня, но 40 хиляди ще пътуват
01.05.2020 | 18:31
(0 гласа)

Близо 40 хиляди автомобила са напуснали София за изминалото денонощие. Това съобщи комисар Любомир Костадинов от "Пътна полиция" - СДВР.

 

 

Полицията е върнала и част от хората заради неверни данни в декларациите.

По първоначални данни върнатите от КПП-тата само около София за изминалото денонощие са близо седем хиляди човека.

Какви са причините за това, Любомир Костадинов от "Пътна полиция": "В декларацията посочват неправилни неща, които не отговарят на заповедта на министъра на здравеопазването, нямат право да напуснат. Сега в момента се връщат от работа, което е също в заповедта. Всичките им декларации досега, които показаха, се връщат на работа или тези, които обслужват и зареждат областите и частни клонове.

Проблеми през целия ден вчера имаше, да, такива, които са доста изнервени и не се съобразяват с нашите разпоредби.

Все пак, аз повтарям, това е КПП и тука трябва да се спре, да се провери и да се види защо трябва да се напуска".

Очаква се и днес да има сериозни опашки по пропусквателните пунктове. ОТ СДВР обясниха, че има и хора, които подхождат агресивно към служителите на реда.

"Имаме и неподчинение, които уж не разбрали нашите разпоредби, хора, които не попълват декларации, сърдят се, търсят в нас причината". Според комисар Костадинов най-сериозният трафик към София ще бъде на 6 май вечерта, но не изключва да има коли и на трети май.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...