Арестуваха Владимир Каролев, той ще съди държавата - 24novini.bg

Арестуваха Владимир Каролев, той ще съди държавата

Икономистът е арестуван заради преход в планината, обяви, че ще съди държавата Икономистът е арестуван заради преход в планината, обяви, че ще съди държавата
25.03.2020 | 10:47
(0 гласа)

Икономистът Владимир Каролев е бил задържан за 24 часа в РПУ-Разлог. За ареста съобщи самият той около 20.30 часа в профила си във Фейсбук.

 

 

"Няма шега. Политическата простотия реализирана от полицейска простотия на натегач от СДВР резултира в задържането ми за 24 часа в РУ Разлог. „

Нищо не съм нарушил и ще осъдя държавата в Страсбург за тази простотия.

За съжаление, данъкоплатците ще платите. И не, не се жалвам, че ме задържат. Здравият разум ще победи здравите сили. И все пак Картаген трябва да падне!", написа Каролев.

Всъщност икономистът е задържан заради нарушаване на карантината, съобщи "24 часа", като се позова на източници от благоевградската полиция.

Каролев, който е в офиса си в Разлог, се похвали във Фейсбук, че е бил на преход в планината. "Банско е под пълна блокада. Ходя из разложкия суходол. И ще походя и около Безбог. Аз съм изряден. Всички тапии защо съм в района на Разлог имам", написа още икономистът.

Потърсен за коментар главният прокурор Иван Гешев заяви: "Подходът на прокуратурата е един и същ към всички,

които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример", посочва той.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...