Над 20 партньори се присъединяват към "Изправи се.БГ" на Манолова - 24novini.bg

Над 20 партньори се присъединяват към "Изправи се.БГ" на Манолова

На 6 декември, петък, Мая Манолова обяви проекта си и представи учредителите. Днес към гражданската платформа ще се присъединят нови колективни и индивидуални членове и партньори. На 6 декември, петък, Мая Манолова обяви проекта си и представи учредителите. Днес към гражданската платформа ще се присъединят нови колективни и индивидуални членове и партньори. Пресцнетър "Изправи се.БГ"
09.12.2019 | 11:18
(0 гласа)

Днес Мая Манолова организира форум в София, на който към новоучредената от нея гражданска платформа "Изправи се.БГ" ще се присъединят колективни и индивидуални партньори и членове. Това съобщават от пресцентъра на платформата.

 

 

 

В мрежата на „Изправи се.БГ“ ще се включат граждански сдружения, синдикални организации, неправителствени и съсловни формации, неформални обединения, нови индивидуални членове и партньори от страната и София.

Припомянме, че Манолова обяви новия си проект на 6 декември, в петък, в офиса на  „Изправи се.БГ“. „Изправи се.БГ“. Учредителите са близо 30 души. Тогава тя категорично заяви, че проектът няма да прераства в политическа партия, но ще се занимава с политически въпроси. 

На събитието днес новите членове и партньори ще обявят общи каузи, по които ще работят съвместно в гражданската платформа.

 

Събитието е открито за медии и ще се проведе днес, 9 декември, в Конгресния център на Кула Б (в кулите до КАТ - София) от 18:00 ч.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...