Плочките на "Графа" пропаднаха след първия сняг - 24novini.bg

Плочките на "Графа" пропаднаха след първия сняг

Граждани са сигнализирали за вече пропаднали плочки на наскоро ремонтираната ул. "Граф Игнатиев". Граждани са сигнализирали за вече пропаднали плочки на наскоро ремонтираната ул. "Граф Игнатиев". България Он Еър
08.12.2019 | 09:20
(1 глас)

След ремонта на столичната ул. "Граф Игнатиев", който струваше 24 млн. лева и краят му беше отлаган няколко пъти, плочките на емблематичната улица пропаднаха. Граждани алармират за пропаднали и напукани плочки след първия сняг, съобщи България он Еър.

От Столичната община обещават, че проблемите ще бъдат отстранени за сметка на изпълнителя при подходящи климатични условия. 

Независимият общински съветник Борис Бонев, който основа гражданската организация "Спаси София", смята, че след няколко години такива проблеми ще се задълбочават.

"Липсата на качество ще става все по-видима и ще се налагат все повече ремонти. Моето лично мнение е, че когато се правят такива ремонти особено с толкова много публични ресурси, те трябва да бъдат направени по такъв начин, че 20-25 години да забравим че там нещо се е случвало и да се наслаждаваме само на една качествена, здрава и естетична градска среда", допълва той.

По думите му граждани вече са му изпратили снимки, че на няколко места плочките се ремонтират. 

Припомняме, че ремонтът на улицата започна през май 2018 година и трябваше да бъде приключен до есента миналата година. Окончателно ремонтните дейности обаче приключиха тази пролет. Ремонтът на "Графа" стана известен, както със закъснението си, така и с "ремонт на ремонта".

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...