Общинско дружество с политическа агитация за Йорданка Фандъкова - 24novini.bg

Общинско дружество с политическа агитация за Йорданка Фандъкова

Два плаката са разположени на витрина на врата на имот на общинското дружество "Пазари Запад" Два плаката са разположени на витрина на врата на имот на общинското дружество "Пазари Запад"
06.10.2019 | 22:23
(1 глас)

Общинското дружество "Пазари Запад" ЕАД разпространява политическа агитация за местните избори на сегашния кмет на София Йорданка Фандъкова, която се е кандидатирала за четвърти път за столичен градоначалник от ГЕРБ. Това стана ясно от снимка, изпратена от читател на 24новини. 

 

 

Два плаката на ГЕРБ, които агитират за Йорданка Фандъкова, са разположени на врата на имот на дружеството. 

Единият плакат е само на коалицията между ГЕРБ и СДС и техният номер в бюлетината за 27 октомври. На другия, по-голям плакат, е представен кандидатът за кмет - Фандъкова, листата с общински съветници на управляващата партия и слогана на кампанията им "Работа, работа, работа за София."

Така, сграда на "Пазари Запад" ЕАД, е място за политическа агитация три седмици преди местните избори.

По закон агитационни материали върху витрини, прозорци и изобщо върху площта на частна собственост са позволени само със съгласието на собственика на имота. 

В случая собственик е "Пазари Запад" ЕАД, а от техния сайт е ясно, че дружеството е с едноличен собственик Столчината община. 

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...