Промяна в автобуси 10, 88 и 604 заради ремонти - 24novini.bg

Промяна в автобуси 10, 88 и 604 заради ремонти

Променя се движението по линиите на атобуси 10, 88 и 604 Променя се движението по линиите на атобуси 10, 88 и 604
22.06.2019 | 10:30
(0 гласа)

Въвежда се временна организация на движението за ремонт на бул.„Асен Йорданов” от бул. „Шипченски проход“ до бул. „Христофор Колумб“ и на ул. „Искърско шосе“ от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Димитър Пешев.

 

 

Това ще се отрази на движението на автобусните линии 10, 88 и 604, като на някои от тях се откриат временни спирки.

Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Временните мерки важат по южното пътно платно на бул. „Асен Йорданов“ в участъка от ул. „Кап. Д. Списаревски“ до бул. „Христофор Колумб“ и по южното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от бул. „Христофор Колумб“ до ул. „Туше Делииванов“, като движението се извършва двупосочно по северното пътно платно на булеварда и улицата в същия участък;

По северното пътно платно на ул. „Искърско шосе“ в участъка от ул. „Илия Бешков“ до ул. „Димитър Пешев“ се извърщва ремнот, затова движението се извършва еднопосочно по южното пътно платно на улицата в същия участък с посока към ул. „Илия Бешков“;

За автобусна линия № 10 (само в посока кв. Димитър Миленков):

от кв. Бусманци по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” – ул. “Илия Бешков”, по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен”, по ул. “Димитър Пешев” и от гара Искър от спирка с код 0825 “Гара Искър” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Автобусна линия № 88 (само в посока ж.к. Дружба 2):

от Зоопарка по маршрута си до кръстовище ул. “Искърско шосе” – ул. “Илия Бешков”, надясно по ул. “Илия Бешков”, по ул. “Мюнхен” и по ул. “Димитър Пешев” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.

Автобусна линия № 604 (в посока гара Искър):

от УМБАЛСМ “Пирогов” по маршрута си до кръстовище ул. “Илия Бешков” – ул. Мюнхен”, надясно по ул. “Мюнхен” и наляво по ул. “Димитър Пешев” по маршрута.

В обратна посока маршрутът не се променя.

 

За автобусни линии № 10, 88 и 604 се разкриват временни спирки:

– на ул. “Мюнхен“ на 40.00 метра след продължението на бул. “Копенхаген” (трамвайно трасе линия № 23) в посока ул. “Димитър Пешев”– на ул. “Мюнхен” на 100.00 метра преди ул. “Димитър Пешев”

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...