Монолова за подкрепата й за кмет от БСП: Няма нужда, благодаря! - 24novini.bg

Монолова за подкрепата й за кмет от БСП: Няма нужда, благодаря!

Мая Манолова заяви, че не приема партийни номинации за кмет на София Мая Манолова заяви, че не приема партийни номинации за кмет на София
16.06.2019 | 17:00
(0 гласа)

Омбудсманът Мая Манолова съобщи, че не иска БСП да я издига за кандидат за кмет на София. "Не са ме питали само за Българския футболен съюз, но ако започнат да ми звънят спортните репортери ... Аз съм открит човек, прям", коментира тя пред БНР.

"Това, че се прокрадва от различни партии, че биха ме подкрепили, биха ме номинирали, благодаря, но решенията ги вземам аз.

Със сигурност, давайки цялата си енергия да съм адвокат на гражданите, няма как да се обвържа с партия... Не съм чула да има кандидати, обявили се, за кмет на София, а мен ме питат вече повече от една година", отбеляза също Манолова.

На твърденията, че от БСП ще я помолят да се кандидатира за кмет на столицата, Манолова се пошегува, че винаги името й се спряга, когато в някой сектор има криза.

"Партийно издигане и кандидатиране ми изглеждат абсолютно неприемливи, тъй като аз работя за българските граждани. Освен това съм сигурна, че каквото и да правя, след като ми изтече мандатът, то ще бъде свързано с правата на гражданите", добави тя.

"Ако преценя, че някоя публична позиция ще ми даде възможност да съм по-полезна и по-ефективна,

може би ще взема такова решение,

но тогава със сигурност ще го направя публично", не отрече слуховете Манолова.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...