Кран падна в Младост. Фейсбук иска Иванчева обратно - 24novini.bg

Кран падна в Младост. Фейсбук иска Иванчева обратно

Кран падна в Младост 3. Кран падна в Младост 3.
13.03.2019 | 18:30
(0 гласа)

Кран от строеж падна на улица в Младост 3. За щастие няма ранени от падналия 30-метров кран. Движението в района е затруднено. 

А в социалната мрежа хора дори запонаха да коментират, че искат в кметския стол да се върне обвинената в подкуп Десислава Иванчева, тъй като по нейното време нямало строежи.

„Сега без Иванчева в Младост се строи...пушек се вдига...та чак крановете падат на метри от общината!“, написа Мариела Марчисио.

„Те това чакаха да не им пречи никой!“, добави друг потребител/

Илиан Иванов, обаче, напомня, че „по нейно време стартира същинската работа по Гранд Каньон!“.

А повечето потребители поведоха спор дали строежите са прекалено много или всичко е в реда на нещата.

Припомняме, че Десислава Иванчева спечели местните избори именно посвещавайки кампанията си на спирането на строежите, но беше обвинена във вземане на подкуп, за да издаде разрешително за строеж.

 

Споровете в столицата дали трябва да бъдат спрени строежите не са от вчера, а новите сгради изникват постоянно и навсякъде. Големият проблем, обаче, остава прекалено много хора и коли, липса на места за паркиране и огромни ежедневни задръствания, което води след себе си мръсен въздух и редица други проблеми.

Това, обаче, не спира издаването на разрешитени за нови строежи, без да има конкретни планове за подобряване на цялостната инфраструктура в града.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук
Чуй новините

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...