14 дни ударена кола стои на пътя - 24novini.bg

14 дни ударена кола стои на пътя

Катастрофирала кола строи 14 дни насред булевард в София. Катастрофирала кола строи 14 дни насред булевард в София. снимка: Фейсбук "Забелязано в София"
29.12.2018 | 09:00
(0 гласа)

Две седмици ударена кола стои насред пътя за Летище София, а нито собственикът, нито властите предприемат действия за премахването й. 

 

„Летище София- 14ти ден, както в активната лента, така и на спирка... Може би ако човека беше само до тоалетна щяха да му я вдигнат на минутата...“, възмущава се потребител в социалната мрежа Фейсбук в групата „Забелязано в София“.

 

Не само потребителят, но и останалите се питат как може „паяците“ около синята и зелената зона да са толкова бързи, а тази кола, създаваща предпоставка и за други катастрофи, няма кой да премести.

Потребителите дори се шегуват, че ако си махнат капака и бронята, няма да е нужно да плащат за паркиране в центъра. А други продължават с шегите като коментират, че сами ще изтеглят колата, за да ползват здравите части.

 

Случаят не е толкова скандален, но показва симнтом за работата на Столична община –

органите работят, когато са под прожектора или когато трябва да спечелят пари, а властта отдавна е забравила, че трябва да ги контролира.

Кой е отговорен за местенето на колата и кой ще бъде отговорен, ако тя стане причина за друга катастрофа, също са въпроси, за които очевидно общината нехае.

0
0
0
s2smodern
Харесай ни във Фейсбук

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...