Мария Йорданова - 24novini.bg
Мария Йорданова - 24novini.bg

Мария Йорданова

Мъртъв мъж в открит на 500 метра от стената на язовир "Ивайловград", съобщава Нова телевизия. 

 

Колата на частен съдебен изпълнител е взривена миналата нощ в Стара Загора, съобщава бТВ. 

 

Актьорът и бивш министър на културата СТефан Данаилов ще продължи лечението си в Хисаря, в Билницата за продължително лечение и рехабилитация към Военномедицинска академия, съобщи Нова телевизия.

 

Бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов ще съзфава неправителствена организация, която е в защита на евроатлантическите ценности. Проектът на Цветанов ще започне работа през октомври, заяви самият той пред България Он Еър.

 

Огънят, който горя снощи, близо до летище София, е потушен, съобщи Нова телевизия.

 

Рибите и Раците да бъдат по-активни. Водолеите да не оставят работа за утре.

 

По-голямата част от пленарното заседание днес ще протече на затворени врати поради секретността на докладите, които ще разгледат депутатите. Това става ясно от проектопрограмата на Народното събрание, публикувана на официалния сайт.

Сухи треви и грасти са се заплили край Летище София, съобщава Нова телевизия. 

Осем пожарни гасят пожар във Варна.

 

Кандидатът за кмет на село Крайници Мариана Димитрова е получила две заплашителни писма, а през нощта е посегнато и на къщата й. Това съобщи самата тя, цитирана от агенция "Фокус".

 

Главният прокурор Сотир Цацаров подкрепи предложенията за промяна в Наказателния кодекс на БСП, ВМРО и "Воля", с които да отпаднат съкратените съдебни следствия при умишлени убийства и тежки телесни повреди. Те бяха обсъдени по време на заседание на Правната комисия в парламента. 

 

Страница 1 от 71

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...