Мария Йорданова - 24novini.bg
Мария Йорданова - 24novini.bg

Мария Йорданова

Мъгла и обилен снеговалеж има на магистрала "хемусЮ, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура", цитирани от бТВ. 

Командировките са тайната на щастливия брак, съобщиха в. "Дейли стар" и в. "Сън". 

Река Въча пресъхва всяка нощ край Кричим и стотици риби са умрели, съобщи бТВ. Коритото на реката пресъхва през нощта заради ВЕЦ-овете по течението й.

 

Съветът за електронни медии (СЕМ) наложи глоба от 30 000 лева на телевизията на Слави Трифонов - "Седем осми". 

Изборът на Валери Симеонов за заместник-председател на парламента е цинизъм, разчитащ на обществена късопаметност и е плод на политически сделки в управляващата коалиция. Това е моделът на управление и срещу това трябва да се изправим.

 

Припомняме, че с решение от 30 юли 2019 година Софийският административен съд е потвърдил валидността на Разрешението за строеж на многофункционалната сграда "Златен век" и отмени заповедта на ДНСК за спирането на строежа. 

Първият сняг вече е факт. Дъждър по високите части на Смолянско премина в сняг, съобщи БНР. 

 

Много добре знаете, че "Атака" бяха организирали протестите срещу него. Защо протестират  майките на деца с увреждания? Би следвало в християнската идеология като има грешка, има и прошка. Колко пъти ще искат да му отрежат главата? Не са прави. 

Канцлерът на Германия дойде с правителствен самолет, премиерът на Гърция дойде с правителствен самолет, а ние щяхме да се пребием с този фалкон, който вие сте купили. Себастиан Курц сега е никакъв, той не е канцлер. И вие сте купили два броя, единият едва го върнахме и сега остана само този. 

 

"Г-н Премиер, никакви оставки по веригата надолу не могат да променят отговорността. Вие обичате народния език, той е казал, че рибата се вмирисва от главата."

Нямам избор. Не съм човек, който бяга от отговорност, нито човек, който има нужда от повишаване на рейтинг. 

 

Днес премиерът Бойко Борисов ще вземе участие в петъчния парламентарен контрол.

 

Страница 1 от 151

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...