24новини - 24novini.bg
24новини - 24novini.bg

24новини

Сърбите вce пo-чecтo организират пътувания до Бългaрия, зa дa ce възпoлзвaт oт уcлугитe нa мecтнитe ceкc труженички, защото тарифите са по джоба им, а старанието на българките - запазена марка. Дали ще ти вземат 7 евро за "секс на крак" или 100 за секс в дома й няма значение - услугата е еднакво добра, разказват редовно пътуващи от Южна Сърбия мъже. Този вид туризъм е хит на Балканите вече втора година и става все по-популярен.

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова съди Държавната консолидационна компания (ДКК) за укриване на информация за аварийните язовири, които трябваше да бъдат ремонтирани с половин милиард лева.

 

На извънредно заседание днес на Министерския съвет съвместно с Националния щаб срещу коронавируса премиерът Бойко Борисов нареди да се разблокира Държавният резерв, за да се осигурят 100 000 литра спирт за аптеките.

 

Днес хороскопът сочи изненади за Девите. Лъвовете да не си правят експерименти. Скорпионите да не влизат в поредните конфликти, а Рибите да послушат приятелски съвет.

Около 6 000 български студенти учат във Великобритания, а над 2500 британци следват в България - най-вече медицина, затова е важно те да продължат.

 

Стартът на тол системата се отлага за 27 март. Това стана ясно по време на срещата на министъра на финансите Владислав Горанов, заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и премиера Бойко Борисов с превозвачите в Министерския съвет.

 

На 9 и 10 май 2020 година. Това са двете дати, на които БСП трябва да избере новото си ръководство, реши пленумът на левицата.

 

46 населени места са на воден режим в Търговище, Омуртаг от 30 години няма вода, а цената на водата ще стане 3,26 лв./ кубик, което е 20% увеличение. Призовавам регионалният министър Петя Аврамова, чрез представител на регионалното министерство във ВиК-асоциацията, да не допуска повишаване на цената на водата в област Търговище.

 

Фирмата, която иска да прави инсталация за горене на боклук в шуменския квартал Дивдядово, срещу която гражданите протестират от месеци, ще показва на шуменци как ще прави "еколочгични пелети". Очевидно кметът от ГЕРБ в града Любомир Христов няма против, въпреки че обяви пред Местната инициатива против третирането на отпадъци в Шумен, че няма да има инсталация, щом хората не я искат.

 

Хороскопът за 22 февруари, в събота, сочи нерви за Телец и Овен, но и приятна изненада за Рибите от страна на партньора - денят ще се обърне коренно за тях.

 

Скандалът с луксозната къща в Барселона, към която се предполага, че отношение има премиерът Бойко Борисов, се разгоря с нова сила. През май 2019 г. имаше поредица публикации за къщата в Барселона.

 

В Ретроградния Меркурий ще трябва да сме внимателни с парите. Не са изключени и интриги. Овните да не правят резки помени. Телецът и Ракът ще се спраят с трудности. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния хороскоп от 17 до 23 февруари:

 

Страница 1 от 86

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...