24новини - 24novini.bg
24новини - 24novini.bg

24новини

Актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис вярват в упорита работа и затова не смятат да оставят наследство на децата си. Към момента богатството, което Аштън и Мила са натрупали от снимки на различни филми и сериали, се изчислява на 265 млн. долара.

 

Истинска зима обхвана Югоизточна Франция - с обилни снеговалежи и поледици, предаде Нова телевизия.

 

От днес КАТ започва да проверява и да глобява шофьорите с недостатъчно дълбок грайфер на гумите. От Пътна полицията напомнят водачите да обърнат специално внимание на състоянието на гумите, както и на превозните средства. 

 

Днес народнит представители ще разгледат на първо четене промени в Закона за дейнистта на колективните инвестиционни схеми и на други предприятия за колективно инвестиране.

 

Над 61 % от гласувалите в анкетата на 24новини.бг са изразили мнението, че Мая Манолова е права да иска касиране на изборите за кмет в София.

На 14 ноември минималните температури ще са между 8 и 13 градуса, а максималните - между 15 и 20 градуса.

 

Изборите в София дават сериозни сигнали за увеличаване на опозиционния вот, но в същото време в момента няма политическа алтернатива на управляващата партия. Политическата система в България се стабилизира и се очертава пълен мандат на ГЕРБ.

 

За кого е шунката в Бюджет 2020? За приятелските кръгове отново, не и за хората с увреждания, които бяха ощетени, не и за майките, на които майчинството за пета година остава 360 лева, а в София 7000 деца са извън яслите и градините, не и за военноинвалидите и хората с наследствени пансии, които пак остават ощетени, не и за медицинските сестри, на които се обяснява, че има 400 млн. лв. повече в бюджета, но техните заплати не се пипат. Миналата година парите бяха с 500 млн. лв. повече и кой техен проблем се реши?

Фондация „Антикорупционен фонд“ (АКФ) подаде сигнал до Специализираната прокуратура и до Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) за неправомерно възлагане на публична дейност от страна на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) на частно дружество за 27 милиона лева.

 

До шест години затвор грозят дежурния кантонер, който е бил пиян по време на работа и стана причина за тежкия инцидент край Асеновград, съобщи Нова телевизия. 

 

Жената, която вчера беше ударена от дерайлирал трамвай пред Съдебната палата в София, е настанена в "Пирогов" със счупен крак. Тя е без опасност за живота. 

 

Жителите на столичния район "Младост" 1 блокираха бул. "Цариградско шосе" снощи в 18:30 часа заради Центъра по наркомании. Протестът на гражданите трае вече втори месец след решението лечебното заведение да се настани до блок 18 в квартала.

 

Страница 1 от 68

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...