Виолета Асенова - 24novini.bg
Виолета Асенова - 24novini.bg

Виолета Асенова

Виолета Асенова е журналист с 15 годишен опит в издания като "Дневник", "Труд" и "News.bg". 

Работила е като редактор на новините в БНТ.

В петък се фокусирайте върху неизпълнените задачи и избягвайте прояви на опърничавост или грубост при комуникацията си. В петък е възможно да възникнат противоречия с мъж относно действия свързани с ваше лично или семейно имущество, битови проблеми и др. Този ден ще постави на изпитание брачните и любовни отношения, особено тези които са атакувани от различни нелоялни и неискрени действия от страна на единият от партньорите. Днес ще ви бъде особено приятно да общувате с хора родени под знака на Скорпион, Рак или Риби. За съжаление този ден вещае неприятна новина свързана с човек, когото познавате и с влошеното му здравословно състояние.

ДПС ще подкрепи вота на недоверие. Това стана ясно след разговори между двете партии в парламента ДПС ще подкрепи вота на недоверие, който левицата ще внесе на 20 януари. Това стана ясно след разговори между двете партии в парламента.

 

На Антоновден, 17 януари, в Западна България на места температурите ще стигнат 9-10°C. В равнинната част от страната, по поречията и в котловините ще се задържи мъгливо или с ниска облачност.

Близо 140 хил. души са без вода заради авария на магистралния водопровод на Шумен. Вчера вечерта пробойна в тръбата спря водоподаването както до областния град, така и до Търговище, Велики Преслав и селата Белокопитово, Дибич и Панайот Волов, които се снабдяват с питейна вода от яз. "Тича", съобщава БНТ.

Нови настилки и ново осветление на алеите, Езерото с лилиите и алпинеума в Борисовата градина планира Столична община. Това ще съдържа част от ремонта на парка в частта му между Орлов мост и бул.“Яворов“. Проектът е на стойност 11.77 милиона. Ще бъдат сменени камерите за видеонаблюдение, ще се възстановят скулптури на чешмите.

България отлага изграждането на последния участък от магистрала „Струма“ при Кресненското дефиле. Съответната апликационната форма до Еврокомисията за финансиране на отсечката е оттеглена, но Пътната агенция не се отказва от проекта. АПИ продължава да разглежда проекта като приоритетен.

 

Новият министър на околната среда и водите е досегашният депутат от "Обединени патриоти", от квотата на ВМРО, Емил Димитров-Ревизоро.

 

Той ще седне в горещия стол на екоминистър. Ако се съди по днешната наминация на Емил Димитърв - Ревизоро за поста. Ето биографичната справка за новия министър.

 

Номинации като тази на Емил Димитров ще задълбочат още повече съществуващите проблеми и ще повишат още повече градуса на общественото напрежение, това ще бъде продължение на тенденцията, започната от Нено Димов за системно застрашаване, а не опазване на природата. Това коментира коалицията "За да остане природа в България".

 

Близо 60% са загубите на вода в Габрово – 59,17% през 2018 година, според КЕВР и 56,72% към 30 септември 2019 година, според данни на местното ВиК. Подобно е положението в цялата страна. Въпреки водния цикъл, от доклад на КЕВР за 2018 година, ВиК-Габрово има оценка пълно неизпълнение по шест показателя, сред които и общи загуби на вода при водоснабдяване.

Прокуратурата съобщи информация за мощния взрив, разтърсил през нощта жилищен блок във Варна. На съвместен брифинг на прокуратурата, полицията и кмета Иван Портних бе съобщено, че има една загинала жена, но по-късно в свое съобщение прокуратурата уведоми за две жертви - съседка и друга жена. Втората жена ще се идентифицира по ДНК. Съседите смятат, че актът е отмъщение на осбственика на дома към жена му, която е подала срещу него жалба за домашно насилие.

 

Нетипично за януари време ни очаква на 13 януари. Ще е ясно и слънчево. Минималните температури ще са предимно между минус 3° и 2°. Ще се затопли и преобладаващите максимални температури ще са между 4° и 9°, по-ниски - в районите с трайна мъгла.

 

Страница 1 от 152

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...