Михаил Андреев - 24novini.bg
Михаил Андреев - 24novini.bg

Михаил Андреев

Магистър по "Право". Специализирал "Електронни медии" в Ротердам, Холандия. 

Професионален опит като редактор в онлайн изданията "Лекс" и "Правен свят".  

Автобус на градския транспорт се е врязал в пет леки автомобила на площада в квартал "Драгалевци" в София, предаде bTV.

 

За БНР сме си свършили работата. Това каза председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев пред журналисти в Народното събрание, съобщи „Фокус“.

Общопрактикуващите лекари са против безплатните прегледи, стана ясно от позиция на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари, разпространена до медиите и ключови институции.

 

Проверка под ръководството на Районната прокуратура в Кюстендил извършват в ромския квартал "Изток" в града няколко контролни институции, съобщиха от полицията.

"Моето поведение по време на протестите срещу кабинета на Орешарски не е нещо, с което се гордея. Това е една от грешките в моята биография. Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в NOVA днес.

 

Днес от 9:30 часа до 13:30 часа в запа Запад в парламента ще се проведе акция по кръводаряване сред депутатите и служителите на 44-тото Народно събрание.

 

На 18.09.2019 г., сряда, от 9:30 ч. до 13:30 ч., в зала Запад в сградата на Народното събрание (пл. Народно събрание № 2) ще се проведе акция по кръводаряване сред депутатите и служителите на 44–тото Народно събрание.

Изплащанията на обезщетенията на стопаните в страната заради Африканската чума по свинете (АЧС) продължават по график. До момента са изплатени над 5 млн. лв.

 

Ще подпиша платформата с десните, защото основните политики, заложени в нея, са заложени и в проекта на програмата за управление, която подготвям заедно с гражданите и ще представя следващата седмица. Аз пиша моята програма за управление на София заедно с гражданите и вече проведох множество срещи с граждански организации.

 

 

Целта е партиите, които влизаме в гражданската коалиция - ДБГ, ЗНС и Път на младите - да предложим на Мая Манолова, като кандидат на кмет с най-голям шанс да отиде на балотаж и да смени управлението на ГЕРБ, да отстоява нашите десни идеи.

 

Пожарът, който възникна на 14 септември в местността „Сухото езеро” на територията на природен парк ”Рила”, е ликвидиран тази сутрин.  Пожарни екипи идоброволци се бориха със стихията три дни, съобщиха от полицията в Кюстендил, цитирани от БТА.

 

От днес до 22 септември на територията на България ще бъде извършван засилен контрол за незаконосъобразното използването на мобилни телефони от водачите на моторни превозни средства.

 

Страница 1 от 200

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...