Васил Божков с 6 въпроса до Борисов за сенките от миналото - 24novini.bg

Васил Божков с 6 въпроса до Борисов за сенките от миналото

Васил Божков разпространи 6 въпроса да Бойко Борисов чрез сръбските медии Васил Божков разпространи 6 въпроса да Бойко Борисов чрез сръбските медии
17.02.2020 | 09:00
(1 глас)

Напусналият България собственик на "Националната лотария" Васил Божков разпространи вчера писмо с 6 въпроса до премиера Бойко Борисов.

Въпросите бяха разпространени часове след освобождаването на Васил Божков от ареста в ОАЕ.

Изненадващо сръбска медия публикува отворено писмо до Борисов от Божков.

Писмото е написано от Васил Божков, като според сърбите българския олигарх се доверил на тях преди седмица, по причина, че не вярвал, че някой в България ще посмее да го публикува.

Ето и въпросното писмо без редакторска намеса:

“Казвам се Васил Божков и съм реално беглец от България,

но с тези редове, които ще се появят няколко седмици след последното ми публично изявление в медиите, искам да задам няколко въпроса на така наречените политици в България и те няма да са пряко свързани с мен, а като цяло ще се опитам да получа отговори, защо едни селяндури без образование, но с власт вече 30 години управляват България правейки се на демократи. Години наред седях настрани от политиката, защото не ме вълнуваше, но когато бандити представящи се за политици са тръгнали да ме унищожават искам да знам, всичко за така нареченият преход в България и така нека си задам въпросите пък вие, ако наистина сте честни, както твърдите, ще отговорите пред цяла България на въпросите ми.

Въпрос номер 1:
Бойко Борисов докато е главен секретар на МВР участвал ли е в уговорки за разчистване на конкуренцията в ъндърграунда на България в полза на една групировка с три букви? Искам да подчертая, че аз лично знам отговора на този въпрос и мога даже да представя доказателства за това, че е било така.

Въпрос номер 2:
В първият си мандат като министър председател Бойко Борисов беше ли предоставил кабинет на Румен Николов Пашата в министерски съвет и реално заради него ли се арестуваха всички така наречени силови босове в България, които после се откупиха с огромни суми в полза на двама човека? Естествено и че за това имам доказателства, но искам да чуя отговорите.

Въпрос номер 3:
Вярно ли е че Валери Симеонов само от строежа на българската ограда по границата с Турция е получил 4 милиона лева комисионни?

Въпрос номер 4:
Покровител ли е Валери Симеонов на канали за трафик на бежанци през България?

Въпрос номер 5:
Иван Гешев дали някога като прокурор е осъдил някой? Защото имам информация, че всичките му дела срещу определени хора са завършвали със споразумения, но не само в съда? Има и на още едно място споразумение и други неща.

Въпрос номер 6:
Иван Гешев как точно е завършил школата в Симеоново на МВР, много ми е интересно да знам за втората му година учене и какво точно се е случило тогава?

Засега мисля, че тези шест въпроса са достатъчни, за да разбера

дали срещу мен седят честни и достойни хора или едни бандити облечени във власт.

И не забравяйте господа политици, че Васил Божков никога не е бил жертва, винаги е бил ловец.

0
0
0
s2smodern

Горещи теми

Абонирай се за нашия Youtube канал
Нагоре...